torstai 12. toukokuuta 2016

Hei, kaikille! Pajan blogin piti nukkua ikiuntaan, mutta koska aika moni edelleen meitä tätä kautta etsii, laitetaan tiedoksi nyt nämä meidän uudet "tuulet" esille.

PuuhakasPajahan sai kesällä 2015 "uuden omistajan" kun mieheni Petri otti Pajan omalle y-tunnukselleen. Saman y-tunnuksen alle tuli siten pienen pieni metsämme sekä mm. ralliautojen rakentaminen ja huolenpito, toki huollamme myös ns siviiliautoja sekä hitsailemme peräkärryjä jne. Ompelupuoli säilytettiin kaiken muun mukana. Ompeluhommia pääset seuraamaan nyt facebookissa PuuhakasPajan sivuilla.

Ralliauto toimintaamme pyörii Pete's Racing nimen alla ja sitä seuraat helpoiten Pete's Racingin facebook sivuilta tai www.petesracing.com nettisivuilta. Pete's Racing toimii siis PuuhakasPajan "aputoiminimenä" ja laskutus kulkee Pajan kautta.

Uudet tuulet ovat puhaltaneet kevään aikana siten, että olemme avanneet peräti kaksi nettikauppaa. Ensimmäinen kauppamme, joka kantaa Pajan nimeä, myy silityskalvoja ja tarraa. Tämän kaupan kautta voi myös tilata kilpureihin nimitarrat tai kysyä ns. omia leikkuita silityskalvoista tai tarroista. Tähän kauppaan pääset tästä linkistä: http://puuhakaspaja.mycashflow.fi/

Se toinen kauppa on sitten tätä kirjoittaessa ihan uuden uutukainen. Kauppa joka on nimetty PuuhakasPajan Puodiksi myy ompeluksiani sekä pientä valikoimaa vetoketjuja sekä ompleuistani tutuksi tulleiden vaatteiden kaavoja. Puotiin klikkaat itsesi tästä: http://pajan.mycashflow.fi/


Terveisin: Kirsi P-P PuuhakasPajalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti