torstai 15. toukokuuta 2014

Jumprahuit, jumpsuit!

Nyt se on sit nähty tässäkin talossa, aikuisten jumpsuit. Tosin minä kutsun sitä vanhanaikaisesti vain haalariksi, korkeintaan olohaalariksi. Mut mie en perustakaan noista lainasanoista, suomen kielessä on paljon hyviä sanoja, käytetään ylpeänä niitä!

Haalari on tehty tavallisesta nukkaamattomasta collegesta ja huppu on vuoritettu harmaa-neonvihreällä viskoositrikoolla, resorit on limet, kun ei neonvihreää satu olemaan varastoissa. Haalarin koko on naisten 32 (ja haalari ei ole minulle itselleni). Kaava on muokattu Suuri Käsityö lehden nuori suunnittelija kaavasta, pussitetut hihat kun eivät haalarin saajaa oikein miellyttäneet. Toivotaan, että tämä muokkaamani kaava miellyttää...PS: kyllä tämä blogin päivittäminen on sitten "näppärää" nykytekniikalla! Otan kuvat lähes aina tabletilla (kun kamerat nyt tuppaa oleen ties missä). Sieltä kuvagalleriasta kuvat voi helposti parilla näpäytyksellä siirtää picasaan... ja sit kusahtaa! Tekstin kirjoittaminen on ihan *just-sieltä* kun tekstiä ei kirjoittaessa näe tabletilta, arvatkaa mikä määrä kirjoitusvihreitä tämmöinen lukihäriöinen saa aikaiseksi?? Noh se kuvan siirto sit picasasta tähän blogiin onkin vaikeampi juttu, siihen tarvii avata joko pöytäkone tai kannettava. Kas kun tabletti kyllä näyttää ne albumit, mutta ei avaa niitä. Eli kuva pitää siirtää koneella ja samallahan sitä sit kirjoittaa tekstiäkin... vaikka nyt tälleen yhteen putkeen ties mitä, kun kerran kirjoittaa :-D

2 kommenttia:

  1. Vastavierailulla :) Ja jäänpä myös seurailemaan lukijana. Onpa kiva jumpsuit. Varmasti leppoinen oloasua ja edellisen postauksen mekko on aivan ihana.

    VastaaPoista
  2. Hei,
    oliko tuo kaava alunperin mistä lehdestä?

    VastaaPoista