maanantai 25. marraskuuta 2013

Mä osaan sittenkin!

Okei... Jollain kummalla tavalla sain sittenkin näitä kuvia siirrettyä, älkää kysykö miten, mut kun tarpeeksi kauan tota "buranaa" tökkii niin siitä se sit lähti :-)

Mutta nyt sit niitä kuvia. otetaan vaikka pläjäys paininjalan alta paljastuneita. Osa on tehty "joulupukin pyynnöstä", niin, kyllä, mie olen ihan Tonttu!

Nämä on kummitytölle, kokoa 134-140cm ja kaavat ottobresta.


Sitten olisi kuulkaas IHAN OMA collegetakki, hehtokauluksella! Ja vetoketju on harmaa, koska se oli ainoa 90cm pitkä ketju minkä löysin "siihen hätään".


Sitten näköjään putkahtaa tuttava perheen lapsille ommellut paidat, heidän oman firman kankaista eli Naperonutun kankaat kysessä. Daisy paita on tyttären itsensä suunnittelema, mie vaan kuroin sen kasaan. Peikkopaita on omalla kaavallani tehty, samalla on syntynyt myös kasa paitoja Naperolle myyntiin sinisestä Kolme autoa kankaasta.


Ja sitten näköjään väliin putkahtaa Sohvin pupupaita, eipä tässä sen enempää tästä sanottavaa.


Jaa... Nyt mentiin bling-bling puolelle ;-) Näitä tuli tehtyä kaikkiaan neljä, ja yksi susi (siitä ei sen enempää). Kirkkaan punaisia on kaksin kappalein eräile pikku tytöille pohjanmaalle ;-) Sovelletut kaavat Nappikauppa Punahilkasta mistä myös tyllit ja "vyötärönauhat", satiininauhat on omista varastoista ja vaaleanpunaisista semmoiset vielä puuttuu.Mitäs sieltä seuraavaksi löytyisi...

Noh sieltähän tulla tömpsähti Sohvin (eli Muhkun) chillax kaavalla väsätyt farkku leggarit, kangas on samaa mistä itselleni tuli tehtyä legginsit aiemmin.


Sitten Muhkun alus/yöasu, testikappale marinoiduista jämistä... Kaavat ottobre.


Sitten olisi vielä yksi pukin pakettiin menevä tunika Royal-tuotteen ihanasta Niitystä (kankaanhan on piirtänyt Maitotyttö) Kaava lienee jälleen joku oma sovellus monesta muusta omasta kaavasta :-)


Seuraavalla kerralla lienee jo pääsemme lattian tasoon, eli katsomme miten rumasta betonilattiasta tulee kaunis betonilattia ;-) Ja jokainenhan muistaa, että "rumia naisia ei ole olemassakaan, se on vain viinan vähyyttä" eli KAUNEUS ON KATSOJAN SILMISSÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti