tiistai 26. marraskuuta 2013

Vanhan työhuoneen uusi elämä

Pyydän anteeksi kuvien sekavuutta! Blogger heittää valmiissa jutussa kuvat ihan eri järjestykseen kuin juttua kirjoittaessa...

Jokunen muistanee nähneensä ko huoneen tämmöisenä:Noh kankaat ja koneet + muut työkätarpeethan muutti talomme toiseen päähän, joten tämä huone etsi uutta elämää. Huone kuvitteli olevansa lasten leluhuone jonkin aikaa, mutta lelut eivät edes kuvitelleet olevansa tuola huoneessa... Niimpä laitoin hösseliksi! Puoli panelit lähti, ne sai mukaansa laminaatin lattialta. Seinään tehtiin reikä ja seinien yläosan lasikuitutapetti tasoitettiin. Laminaatin alta löytynyt betoni tasoitettiin ja sitä rataa... Tässä joitain kuvia matkan varrelta ;-)
 

Kaappien kasaus on siis aloitettu ja koska Vilille annettiin lupa valita kaapinovien väri, tulee niistä vihreät, poika kun rakastaa John Deere traktoreita :-9 Vaihtoehtoisesti Sohvi olisi saanut valita värin, mutta koska tiesin valinnan kysymättäkin, niin... Kyllä meillä on vaaleanpuaninen saunan pukuhuone, jossa on bling-bling helmiäinen lakka maalin päällä...  Jep... Siitä ehkä toista lisää.

Suurin kiitos lattian teosta menee Katille Katin kokeellisiin remontteihin blogiin! Tosin vaikka uhondinkin primerin tuolta entisen ja uuden betonin välisät niin Katin ohjeilla mentiin kyllä muuten! Ja kyllä, se olisn ihan minä itse joka lattialla konttasi vetämässä tasoitetta, hiomassa ja viidesti lakkaamassa! (ja jokainen lakkakerros on tehty vähän erilailla ja eri aineilla...)

3 kommenttia:

  1. Äh, tää mummo on aina sanonut, ettei tabletteihin kannata luottaa. Vaikka kyllä minäkin samsungilaista tablettia päivittäin käytän, mutta ei se silti korvaa pöytäkoneen ja kameran liittoa.

    Toivottavasti vielä nähdään remppakuvia, tai ennen ja jälkeen operaation! :)

    VastaaPoista
  2. Wauts on projekteja ollu ja on sulla monen moisia :) Ei susta ookkaan mitään kuulunu :( Kaipaan tekstareita sulta :)

    VastaaPoista