keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Peitetikki, lähes viimeinen osa

Mistäköhän sitä aloittaisi, tai jatkaisi tätä jo surkuhupaista tarinaa ostaa peitetikki kone... Edellisiä tekstejähän voi lukaista täältä jos joku haluaa tappaa itsensä tylsällä lukemisella :-D

Mutta tarinan jatkoa siis... Soittelin eilen maahantuojalle kysyäkseni milloin uusia koneita tulee, koska myyjäliikkeellä ei tarkkaa tietoa asiasta ollut. Koneet olivat juuri tulleet! Soitin samantein myyjällle, että nyt tilaamaan se kone ja sitten pakka levis... Väärinkäsityksestä johtuen myyjä oli ymmärtänyt maahantuojan puheista, että kaupat pitäisikin purkaa kanssani ja minulle ei uutta konetta myytäisi lainkaan. Tästä ihan silleen "himppu" verta tuohtuneena soitin maahantuojalle, joka oli asiasta ihan ymmällään ja rauhoitteli minua, että hän selvittää asian. Iltapäivän aikana asia selvisi myyjänkin kanssa ja hän myönsi, että oli vetänyt vääriä johtopäätöksiä maahantuojan sanoista ja lupasi, että uusi kone tulee minulle kunhan hän saa sen ensin käsiinsä ja tarkistaa että varmasti toimii.

Tänään aamulla sitten soi puhelin ja tunnistin numeron kuuluvaksi maahantuojalle. Suureksi hämmästyksekseni hän ilmoitti, että, kyllä, älkää, nyt tippuko penkiltä, hän tuo itse henkilökohtaisesti koneen minulle huomenna ja istuu kanssani työhuoneessa tarkistamassa, että kone toimii! Mitä tähän voi enää sanoa?? Ei  kuulkaas mitään :-D  Nyt odotellaan vaan huomista!!

1 kommentti:

  1. Onnellista loppua odotellaan!!! toivottavasti menee hyvin kaikki!

    VastaaPoista