torstai 14. maaliskuuta 2013

Vanhassako vara parempi??


Siinähän se, pitäisikö sanoa, taas nököttää. Sen verran tyhjänä hakkaa jo pää näitten peitetikkien kanssa, että eipä tule mitään fiksua sanottavaa mieleen (ihan kuin normaalisti jotain fiksua keksisin...) Mutta sama vanha Elnahan toi. Käsi kuopiossa kääntymässä ja tuli takaisin kotiin tikkaamaan ja hyppimään. Hyppytikki herkkähän tämä kone on, sille ei voi mitään, mutta tämä tekee silti tikkiä. Ja tälle sen yhden tai kaksi hyppytikkiä voi vielä sallia, kun ei tässä koneessa ole "miljuunia" kiinni, kuten eräässä bertassa...

2 kommenttia:

 1. On tää kyllä ihme episodi!! Huhhuh. On mahtanut tulla kalliiksi paitsi sulle niin myös kauppiaalle jo tämä lysti. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nämä koneen postitukset huoltoon ja takasin on mennyt maahantuojan laskuun (ymmärtääkseni, koska heidän osoitelapuilla konetta on lähetelty) paitsi tietenkin se yksi reissu, kun itse koneen vein hesaan.

   Onhan tämä kaikki näkynyt mm. puhelinlaskussa, kun on selvitetty mitä kone tekee ja mitä ei, ja minne lähetän ja kuka tekee sille mitään vai tekeekö kukaan mitään. Samoin aikaa on palanut ja aikahan tuppaa olemaan rahaa yrittäjälle. Mainitsematta edes niistä hermoista, ja kyynelistäkin, joita olen jo tämän koneen vuoksi vuodattanut ja polttanut. Olen yölläkin herätessäni miettinyt mitä teen koneen kanssa, jos siinä ei kerran mitään vikaa ole, mutta en sillä mitään hyödyllistä pysty tekemään. Kun ei sitä konetta voi syödä, eikä siitä ole verkonpainoksi, kun ei ole niitä verkkoja millä kalastais. Ei konetta voi niin kauniinakaan pitää, että sitä vain koristeena pitäisi, koska kyllä minä sillä yli tonnilla paljon kauniimpiakin (ja hyödyllimempiä) laitteita ja koristeita tähän taloon voisin hankkia!

   Poista