torstai 21. helmikuuta 2013

Voi veturi, osa 3

Eli jatkoa tälle kakkososalle.


Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa... Mutta jos sen sanan sanoisin, se olisi jotain semmosita, mitä en tähän kehtaa edes kirjoittaa, tai ehkä sekään sana ei pysty kuvastamaan sitä, mikä on mielialani, kun kolme viikkoa vanhan koneeni pakkasin kolmannen kerran. Tällä kertaa pääsin huikeat kolme senttiä kunnes ensimmäinen hyppytikki kohtasi minut. Siitä kymmenen senttiä kun iski seuraava. Naurettavinta on se, että kuulen hyppytikit (toki kuulen paljon muitakin hörhö-ääniä). Kuulen pienen "nap" äänen ja tiedän heti, että hyppäs. Jälleen kerran näkemisiin ja kuulemisiin, tarina jatkuu ensi viikokka. Huomenna minä haen autollisen kankaita :-) Ainahan niitä voi leikellä valmiiksi.

PS: Piti tähän vielä laittaa, että kiitokset Kyöstille, joka jaksaa tätä v-mäistä akkaa, kun hänelle laitan viestiä koneesta, sekä tietenkin Tosimummo-Tiinalle, joka jaksaa ihmetellä kanssani mikä hitto mättää :-)

Pikajatkoa... Soitin torstaina maahantuojalle, jonka kanssa siis sovimme, että he lähettävät minulle toisen koneen varalle siksi aikaa kunnes tämän Bertan kohtalo selviää. Koska berninan peitetikkijä ei ole yhtään varastossa, niin tilalle tulee brother. Torstaina odottelin ja odottelin iltapäivällä puhelua maahantuojalta eli Jo-Halta. Ei kuulunut, joten soitin itse. Selvisi, että varakone ei lähtisi torstaina, koska sielä ei ollut ketään autollista ihmistä joka paketin saisi postiin. Perjantaina sähköpostiin oli sitten tullut viesti, että sähköinen ennakkoilmoitus koneesta on vastaanotettu. Tänään, maanantaina sitten odottelin postiautoa, mutta arvatkaas toiko se minulle mitään, tai hakiko tuota berttaa?? EI !! Ihminen kenen piti toimittaa varakone perjantaina postiin, ei ollut päässyt lähtemään ajoissa töistä viemään sitä ja kone oli tänään aamulla vielä liikkeen pöydällä. Voitte uskoa, että alkaa pikku hiljaa v-i-t-u-t-t-a-m-a-a-n koko homma!! Kaksi ja puoli viikkoa on peukaloita pyöritelty ja kasa puoli valimiita tilauksia (uskokaa pois, se ei ole mikään parin keskeneräisen kasa) nököttää pöydällä odottamassa konetta. Voitte uskoa, että tämmöinen pikku tauko näkyy jo tilipussissanikin... 

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä vain itsellesi sinne!!!

  Kuten jo sähköpostiinkin kirjoitin, onhan sen pakko olla korjattavissa ja koska kyse on noin mekaanisesta koneesta, on vikakin mekaaninen ja jos ei korjattavissa sellaisenaan niin varaosilla sitten. NI!! ;)

  VastaaPoista
 2. Niin ja hei, kyllä minäkin kuulen hyppytikit, erilailla se sillon ääntää kun hyppää.

  VastaaPoista
 3. tsemppia!!! ja kiroilu on ihan sallitua, eikös;)

  VastaaPoista