lauantai 2. helmikuuta 2013

Vihdoin viivalla

Pete's racingin kauden toinen kilpailu Kaakkois-ralli ajetaan starletilla eli tuttavallisemmin MIA:lla, jolle kilpailu on kauden ensimmäinen. Ratiksi kutsuttua ohjainta ja vauhtia säätelee iso-Pete ja vierellä enempi tai vähempi hyviä ohjeita höpöttää Mikki. Kuvaa ei ennen kisaa saatu, kun allekirjoittanut veteli unta palloon lämpöisen peiton alla nuhanenäisen tulevan penkkapellen kanssa.

MIA:han on potenut yhtä jos toistakin "lasten tautia" edellisten mukamas-kausien aikana ja ompa tuo heittänyt öljynsä jopa erään lahtelaisen tehopenkin lattiallekin ja näin jopa se viivalle pääsy on ollut työn ja tuskan (puhumattakaan euroista) takana. Tälle päivälle on siis ladattu enempi ja vähempi odotuksia, lähinnä suurta hurraata huudamme, jos auto moottorin ja tekniikan puolesta selviää ehjänä maaliin.

Kilpailun tulospalvelua hoitaa kilpailun säännöistä löytyneen tekstin mukaan Tenab, mutta tätä kirjoittaessa ei kummassakaan onlinessa kyseistä kisaa löytyny... Tässä kuitenkin linkki junnu-sm:n sivuille missä kilpailun tulokset pitäisi myös näkyä. Kilpailun osanottajat löydät tästä ja sieltähän ne Iso-Pete ja Mikki löytyy numeron 44 kohdalta.

EDIT: tulospalveluun löydät nyt myös tästä: Tenab, online2
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti