sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Sunnuntain surautus

Tilasin Pehemiältä testiin pariakin joustista ja tämä siniraitainen pääsi sitten omaan tunikaani testiin. Noh alkujaanhan piti tästä tehdä joku kiva huppari, mutta totesin että pitkähihaiselle tunikalle olisi paljon enempi "tilausta" juuri nyt omassa kaapissa. Normaalisti kuljen t-paidassa ja verkkareissa (+kauhtuneessa villatakissa, jonka isoin pojistani on uhannut polttaa, kun vaan saa salaa käsiinsä), koska tavalliset trikoiset legginsit ovat minulle kauhistuksen kylmät talvella. Ennen joulua käsiini osui kaupassa kuitenkinparit talvi-leggarit, semmoiset joissa on sisäpuoli kuin microfleecea. Että ovat muuten lämpöiset ja koska toisissa ostamissani on lievästi kiiltävä ja liukas pinta, niin ne on ompeluroskia silmällä pitäen täydelliset työpöksyt. Noh tavallinen T-paita leggarien kanssa tuo mieleen kasarin ja ne pyöräilyhousut + jätti t-paidat, joten tunikaahan leggarini pariksi kaipasivat. Pitkähihaisen trikootunikan väsäsin, mutta jätetään se tuonne tala-alalle, kun enhän minä silläkään tarjennut. Joustis ei ehkä ompeluroskia ajatellen ole paras kaveri, mutta leikkasin nukan alaspäin siinä toivossa, että langanpätkät jne ei jäisi niin helposti paitaan kiinni (eikä kissaa saa muutenkaan silittää vastakarvaan). Taskut meinasin jättää pois, mutta tajusin sitten, että tulen pois jättämistä kiroamaan ehkä parin tunnin päästä, kun niitä kuitenkin tarvin. Tämmöinen tästä nyt sit tuli, ja arvatkaas mitä?? Oma kaava ja itselleni ISO! Ei voi olla tota (mutta on silti). Pahasti pelkään, että tämä tulee vielä joskus näkymään äitini päällä, kas kun sininen on äitin lempiväri, ja kun äiti on nippa-nappa minua isompi. En voi pelata edes kuivurin varassa, kun pesin ja kuivasin kankaan ennen leikkuuta. Voi veturi! (paitsi, että tunika on kyllä päälläni tätä kirjoittaessa, mutta jotenkin piirun liian väljä)4 kommenttia:

 1. Hei tää on taas tosi kiva :), saakos tälläisiä tilata jostain eri kuosista ja ehdottomasti taskuilla. Jos ei muuta niin ainakin nenäliinoille pitää olla taskut... nimimerkillä kaksi pientä vuotavaa nenää ja äiti, joka yrittää juosta perässä ja pyyhkiä..

  VastaaPoista
 2. Saahan näitä tilattua, kyseessä on ihan Royalillakin myynnissä oleva Sandra-niminen tunikamalli. Tätä saa periaatteessa ihan mistä vaan royalilla myynnissä olevasta kankaasta, mutta ehkä ihanin tulee yksivärisestä joustiksesta, kun ne on niiiiiin ihanan pehmeitä. Niihin voi lisätä ihan mitkä vaan resorit niin saa yksivärisestä värikkäämmän. Toki kuviollisistakin tehdään näitä, muistaakseni viimeksi pari päivää sitten tein parikin tämmöistä. Jos et royalin nettikaupasta löydä omaa väriäs niin laita viestiä puhelimeeni.

  VastaaPoista
 3. Ihana paita, minäkin haluun tälläsen :) Tilaisin sulta siis! Voisin kankaan etsiä siihen ja lähettää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän minä näitä ompelen :-)

   Poista