maanantai 28. tammikuuta 2013

Saanen esitellä: Bernie ja Bertta

Tan-tada-tan-tada-tan-tada-tan-tada-tan-tada-tan-tada-tan-tada...
Hyvät rouvat ja herrat, neidit ja narrit, saanen esitellä Bernie ja Bertta!


Mutta mitä laatikoista kuoriutuu??


Bernie alias Bernina 1150mda saumuri sekä
Bertta alias Bernina 009dcc peitetikki.

Niin, minäkin näihin sitten sorruin vaikka se Juki ja Elna vasta reilu puoli vuotta meillä ehti majailemaan. Sekä Juki, että Elna oli hyviä, mutta kun ompelee näinkin paljon kuin minä, pitää työvälineenä olla se paras. Jukissa ja Elnassa ei siis sinällään ollut mitään vikaa, hyviä olivat molemmat, enkä parjaa millään tavoin kumpaakaan! Jukihan tulee samasta tehtaasta Berninan kanssa ja runko on tietyissä koneissa sama, tekniikka koneissa poikkeaa sitten hieman toisistaan. Ja juuri tämä pieni poikkeama oli se, miksi tähän 1150 nyt päädyin. Jukissa oli jotain miksi en päässyt koneen kanssa täysin "sinuiksi", se jokin on nyt samantien pois, koska kun koneet tuli minulle perjantai-iltana, oli ekat tilaustyöt näillä koneilla tehtynä valmiina perjantai-iltana :-D
Peitetikin, Bertan kanssa meinasi mennä sormi suuhun, kun käyttöohjekirja oli jäänyt paketista pois ja koneen siepparilanka pujotetaan koneen takaa ja vasemman kyljen kautta!! 

Valtavan suuri kiitos sekä Tosimummo Tiinalle, että hänen vinkistään löytämälleni maailman parhaalle ompelukonekauppiaalle Kyöstille Kone-Minnaan konekaupoista!

Lisää koneista ja niiden käyttökokemuksista tulen kertomaan teille, kunhan tässä hetken niitä käyttelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti