tiistai 15. tammikuuta 2013

Ihan ohi aiheen...

Tiedätte varmaan montakin blogia, joissa on kuvattuna niin ihania koteja, että omalla olkapäällä tuntuu istuvan pikku-piru naureskellen korvaasi... Noh, meillä on toinen meininki, maillä ei sisusteta, ei valita mattoja tapettisävyjen mukaan tai vessan pyyhkeitä vallitsevan aamuruskon sävyissä. Meillä tavarat on siellä missä niitä käytetään, tai ainakin jossain sielä päin. Tämä tarkoittaa sitä, että lasten lelut on ihan kaikkialla, niitä on jopa autotallissa, tosin sielähän ne meidän "isojen poikien" lelutkin on, eli kilpurit. Viikonloppuna kuitenkin kaiken kaaoksen keskellä eräs näky oli niin hupaisa, että siitä piti ottaa kuva. Keittiössämme on pieni valmistakka pientä lisälämpöä tuomassa. Takan päällä roikkuu ikean tangossa ja hyllyssä s-koukkujen varassa meidän kaikki kattilat ja paistinpannut. Tämä hylly ei ole koriste vaan puhtaasti käyttötavaroiden paikka, mistä ne on kätevä napata ruokaa tehdessä ja helppo heittää tiskikonetta tyhjentäessä. Hyllyssä tosin majailee yksi mökiltä pelastettu kattila, jonka paikka olisi keittiökaapin päällä, mutta raukka eksynyt väärään paikkaan, kuten niin moni muukin tavara tässä huushollissa. Mutta viikonloppuna tuohon rykelmään oli eksynyt jotain muutakin kuulumatonta:


Ja se mikä eniten hävettää, on se, että kyseisen asian laskin minä ihan itse tuohon käsistäni... Pesun jälkeen kuivumaan! Kyllä, pesun...

2 kommenttia:

  1. Mukava blogi sinulla! Sääli että edellisestä katosi kuvat, olisin mielelläni silmäillyt sitäkin, kun sattumalta tänne päädyin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämä blogi on vähän tämmöinen "rääpäle", kun suurimmaksi osaksi ompelen tilaustöitä ja niitä ei täällä omassa blogissa sitten tule niin esiteltyä. Jotenkin jää sitten ne omat ompelukset aina tekemättä ja ne mitä teen niin jää sitten kuvaamatta.

      Poista