keskiviikko 29. elokuuta 2012

Talvikurttis

Eli kurttupipon talvisempi versio, se millä pärjää talvella automatkat ja toivottavasti edes jonkun matkaa syys-talvea eteenpäin. kaava sinällään ihan onnistunut, mutta postilaatikolle juoksentelun johdosta eka pipo yhtä kaavakokoa liian iso Vilin päähän! Kuvassa siis koko L (päänymp noin 53cm)
Ei kun takaisin "sorvin" ääreen ja kokoa pienempi kaava kehiin (M=päänymp.n.50cm), siis se mikä aluksikin olisi pitänyt olla käsillä...
Se oli ihan ok, joten samaan vauhtiin "mullekin" eli Sohville pipo, yhtä pykälää jälleen pienemmällä kaavalla (S=päänymp.n.47cm). Mutta se kuvaaminen... Vili halusi pitää pipoaan nurinpäin, siis vuorikangas ulos päin, ja sit se pelleily nänät kiinni toisissaan, kun sain pipot joten kuten päihin kunnolla.
Eihän ne pipot pysyneet kunnolla, kun välillä oltiin pää alaspäinkin tuolissa, mutta tuollaiset ne nyt sit on. Peruskurttikseen muutos on nyt tuo alareuna, eli talvikurttiksessa on "korvalliset" ja se on vuoritettu mikrofleecella. Ja kuten kuvista näkyy, voi sitä pitää nurin päinkin ellei nyt satu välittämään siitä pienestä kääntöaukon tikistä tuolla pipon "harjalla" :-DEi kommentteja:

Lähetä kommentti