keskiviikko 22. elokuuta 2012

Käpyseni

Tiedättekö sen, kun joskus näkee kankaasta tietokonekuvan ja ihastuu kuosiin. Sitten kun saa kankaan käsiin niin kokee Blaah -ilmiön. Näin kävi tämän Käpyseni kankaan kanssa, blaah syntyi siitä, että käpyjen ympärillä oleva "kehys" ei ollutkaan valkoinen/luonnonvalkoinen vaan vaaleansininen! Ei, se ei ole painovirhe, vaan painettu vaaleansiniseksi. Noh, koska kangas nyt pöydälläni oli niin se tunikahan siitä piti muotoilla mitä suunnitteilla oli, eikä nyt häirinnyt ajatus siitä, että jos tunika menisi prinkkalaan, kuten yleensä minulla tuppaa kaavamuunnos teokset menemään ekalla kerralla. Mutta, onko se sitten se "murphyn laki" vai mikä, tunika onnistui mielestäni hyvin! Eikä se vaaleansininenkään enää niin pahasti silmään osu ;-) Itse asiassahan se on aikas kiva!
Verkkarit eivät ehkä ole ne parhaat housut tunikan seuraksi, mutta kun ne nyt sattui olemaan jalassa :-)

3 kommenttia:

 1. Vilin kummitäti Johanna22. elokuuta 2012 klo 22.57

  Hei tää on ihana, mäkin haluun ;), mut ehkä tosiaan jostain toisesta kuosista...

  VastaaPoista
 2. Niin ja muuten niistä viskoosi-trikoista, Helmilehdistä, näitä vois tulla kivoja kans. Niissä on musta- ja punapohjaiset :-D

  VastaaPoista
 3. Vaihtoehtoisesti puuvillatrikoissa olis vaikkapa Taikametsä ja se uusi tuleva Linnunrata, sit tossa hyllyssä on musta-valko pallollista, siitäkin voisi ihan kiva tulla.

  VastaaPoista